leveranciers


Tijdens mijn foto opdrachten werk ik vaak samen met andere leveranciers

Hieronder vind je een lijstje favorites waar ik vaker heel fijn mee heb samen gewerkt! 

Videograaf - Paul Helwig trouwfilms

Zoek je naast mijn fotografie nog iemand die een toffe film kan maken? Met een trouwfilm zit je weer helemaal in die onbeschrijfelijke sfeer van jullie dag. Bewegend beeld, geluid, die ene blik, die lach en het JA-woord. Alles haarscherp vastgelegd door een echte professional. 

Ik heb al meerdere keren met Paul samengewerkt en dat is steeds een feestje, de samenwerking tussen ons verloopt altijd erg fijn en hij maakt prachtige films.

Taarten - Ola La Cakes & Cupcakes 

Bij een cakesmash hoort natuurlijk een toffe  giant cupcake. Ik maak ze niet...De foto's maak ik wel graag voor je in mijn studio ruimte maar aan die cupcake kan ik je niet helpen. Wel heb ik dé tip voor je, bij Ola ben je aan het juiste adres.

Boek je een cakesmash dan regel ik de cupcake, je wensen geef ik door en Ola doet de rest. Top toch!

Ola is een prof! Ze maakt de mooiste creaties. Ik bestel nu zelfs de verjaardagstaart van onze kinderen bij haar. 

Geboorte- en trouwkaarten - Junglesz by Wendy Moubis

 Drukwerk, mega belangrijk wanneer je gaat trouwen of wanneer je een kindje krijgt. Wanneer je nog op zoek bent naar iemand die mooie kaarten voor je kan ontwerpen...Wendy is your girl! Ze is creatief, denkt goed mee en levert mooi werk. Daarom verdient ze een plekje in mijn lijstje met favoriete leveranciers. Benieuwd naar haar mogelijkheden? Stuur een berichtje via info@jungleszstudio.nl

Ah...en doe haar de groeten van mij! :-)

Fotograaf - Photography by Cynthia Frankvoort

Huh...een fotograaf in het lijstje van jouw favorites??

Jazeker! Bij een huwelijk word er vaker gevraagd naar een second shooter. Dat is een andere fotograaf waarmee je de hele dag samen vastlegt. De een fotografeert de "getting ready" van de bruid, de ander van de bruidegom en bij de huwelijksceremonie focust de een zich op het bruidspaar en de ander op de huwelijksgasten. Zo mis je dus niets en wordt alles vastgelegd. Het is wel belangrijk dat je goed op elkaar bent ingewerkt, no worries...Cynthia en ik zijn een top duo!

Onze bijnamen zijn dan ook Crazy & Fun. :-)