schoolfotograaf gemist...?


Mega balen natuurlijk...bij veel scholen komt voor de 2e keer op de de schoolfotograaf niet langs op school. Bij veel van ons is dé schoolfoto toch wel een traditie...

 

Vandaar dat ik de volgende mogelijkheid bied!

 

Gedurende het schooljaar is er gelegenheid om op woensdag of vrijdag bij mij langs te komen. Ik plan 1 afspraak in per dag i.v.m. de geldende Corona maatregelen.

Vervolgens nemen we de tijd om een mooie schoolfoto te maken. Hiervoor gebruik ik een witte achtergrond en net als op school werk ik met flitslichten. 

kosten

€ 25,00 per kind

Inclusief;

+ 2 digitale hoge resolutie bestanden naar keuze;

+ 1 afdruk van 13x18 naar keuze (standaard mat afgedrukt);

+ Persoonlijke inlog met eigen gallery en de mogelijkheid om extra foto's (digitaal of afdruk) af te nemen;

+ Mogelijkheid voor een broertje/zusje foto;

+ Tijd...op een school heb ik vaak maar 2 minuten de tijd om een foto te maken, nu hebben we maximaal 30 minuten;

+ Fotogallery wordt binnen 48 uur aangeleverd.

 

En hoe leuk is dit!

Aangezien we de tijd hebben bied ik ook de gelegenheid om een extra portret te maken met een zwarte achtergrond. Dus; neem een zwart shirt mee en maak gebruik van deze optie. 

 

Heb je vragen of wil je de beschikbaarheid checken, stuur mij een berichtje!

" Wij hebben de schoolfoto's laten maken van onze 4 meiden omdat dit op school niet door ging. Ze zijn echt super leuk geworden! Op school is het snel lopende band werk en dat zie je vaak terug op de foto. Maar bij Anne-Marie was het voor de kinderen ook super leuk en ontspannen sfeer en lekker de tijd en plezier. Dat spat van de foto's af . " - Quirine van Son -  20 september 2020.