· 

Zwangerschapsshoot aan de Nieuwkoopse plassen

Als je 29 weken zwanger bent van de derde is dat natuurlijk hele bijzondere periode. Waarschijnlijk heb je al super veel foto's van je bolle buik van de andere 2 zwangerschappen. Maar dat bleek dus niet het geval bij Anouk. Nadat ze haar vriend had overtuigd dat een fotoshoot echt heel leuk zou zijn, want hé, voor mannen kan zoiets soms wel een ding zijn (en dat snap ik op zich ook wel), besloot ze een zwangerschapsshoot bij mij te boeken. 

 

Als locatie kozen ze voor een fijne plek, een combinatie van groen en zand. We spraken af in de avond. Alles klopte, het was mooi weer, de kids; Len & Danie werkten onwijs goed mee, hun kleding was mooi op elkaar afgestemd en het was er rustig dus volop plekjes die we konden gebruiken als mooi decor. Alles klopte dus, op 1 ding na, 2 weken daarvoor was ik er ook voor een zwangerschapsshoot, het gras stond toen mooi hoog, daar houd ik echt van. Toen ik aankwam zag ik tot m'n grote schrik  dat al het groen was gemaaid. Oeps...logisch ook wel natuurlijk maar totaal niet over nagedacht.

 

De shoot was heel gezellig;

Het editten van de beelden was een feestje;

De reactie van de preview, deze krijg je binnen 48 uur aangeleverd:

"Echt te gek, heb ze al 10x gezien";

Toen ik de hele reportage af had en deze stuurde kreeg ik als reactie:

"Echt super gaaf, zulke waardevolle foto's!!"

 

Kortom, alles klopte...happy me. 

 

Lieve Anouk & Tim, jullie hebben een prachtig gezin en straks bestaat deze gewoon uit 5 personen, wow! De newborn lifestyle shoot gaat vast ook zo tof worden... Nu vooral nog even genieten van deze bijzondere periode.

 

Ben je na het lezen van deze blog nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor een zwangerschapsshoot? Vraag vrijblijvend meer informatie aan!

Zo blij dat ik ons gezin toch eens heb laten vastleggen door een fotograaf. En hoe?! De foto's zijn echt heel mooi geworden. De locatie was top maar nog belangrijker, Anne-Marie. Hoe zij met de kinderen om ging was heel fijn. " - Anouk Hoogeveen 14-6-'20

Reactie schrijven

Commentaren: 0