Foto: Marissa Zandvliet Fotografie & bewerkt met mijn eigen "sausje".

Video credits: Paul Helwig trouwfilms

 1981 // Boerendochter // Aarlanderveen //

Alphen aan den Rijn // Getrouwd met Frank //

Moeder van 2 // Roos & Thijs //

No nonsense // Canon // Skiën // Natuurijs // 

Musical en Theater // Witte wijn of een

Rosé uit de Provence, met zo'n fijne lichte kleur // Wie is de Mol // drop- én chipsmonster // Tennis // 

 Mallorca, mijn 2e thuis ;-) // Goed gevulde borrelplank // Draadjesvlees óf  de

groentesoep van m'n moeder //

Kerriepasta volgens het

recept van mijn schoonmoeder // 

Latte macchiato of goeie cappuccino // Reizen //

Apple // Interieur // Spelletjes spelen // Aperol // Creatief // B&B vol liefde //

Fashion // Strand // Italië // Oostenrijk

Shoppen // Borrelen // Familiemens.


Hi,

Leuk dat je een kijkje neemt op m'n site.

Als fotograaf probeer ik mijn stijl te vertalen in hoe ik zelf ben, spontaan en soms een beetje gek. Ik hou van warme, natuurlijke kleuren mét contrast. Ik ben ook enorm fan van een mooie zwart-wit foto. Mijn doel bij een fotoshoot is iedere keer weer om een natuurlijk en spontaan resultaat af te leveren. Met hier en daar wat fijne detailfoto's om het verhaal compleet te maken. Herinneringen vast leggen, dat is wat ik het liefste doe. Werkt een kindje niet helemaal mee of zit je haar toch niet zo goed, dan doen we het toch nog eens over. Ik neem de tijd, voor iedereen. De spontaniteit en details hebben te maken met timing, net op het juiste moment een klik met m'n camera, het hoeft dus zeker niet altijd geposeerd te zijn. 

 

Wie weet tot snel!

Liefs, Anne-Marie