BIJ ANNE-MARIE


Goed gevulde borrelplank //

 Draadjesvlees óf  de

groentesoep van m'n moeder //

Kerriepasta volgens het

recept van mijn schoonmoeder // 

Latte macchiato of goeie cappuccino //

Apple // Interieur // Styling // Creatief //

Fashion // Strand // Italië //

Shoppen // Borrelen // Familiemens.

 1981 // Boerendochter // Aarlanderveen //

Alphen aan den Rijn // Getrouwd met Frank //

Moeder van 2 // Roos & Thijs //

No nonsense // Canon // Skiën //

Musical en Theater // Witte wijn of een

Rosé uit de Provence, met zo'n fijne lichte kleur // Wie is de Mol // Married at first sight // Spinning // 

Mallorca, mijn 2e thuis :-) //

Foto's waar ik op sta zijn gemaakt door Photography by Cynthia &

Ariane Heere Fotografie (contactpagina). De foto's hebben 'mijn sausje' erover gekregen. ;-)

 


Hi,

Leuk dat je een kijkje neemt op m'n site.

Als fotograaf probeer ik mijn stijl te vertalen in hoe ik zelf ben, spontaan en soms een beetje gek. Ik hou van warme, natuurlijke kleuren mét contrast. Ik ben ook enorm fan van een mooie zwart-wit foto. Mijn doel bij een fotoshoot is iedere keer weer om een natuurlijk en spontaan resultaat af te leveren. Werkt een kindje niet helemaal mee of zit je haar toch niet zo goed, dan doen we het toch nog eens over. Ik neem de tijd, voor iedereen. De spontaniteit en details hebben te maken met timing, net op het juiste moment een klik met m'n camera, het hoeft dus zeker niet altijd geposeerd te zijn. 

 

We kunnen een fotoshoot plannen in mijn studio ruimte in Alphen aan den Rijn of ik kom naar je toe!

Wie weet tot snel...

Liefs, Anne-Marie