· 

Festival wedding, yeah baby!

Geen aankleedmoment, geen first look, geen uitgebreide trouwreportage. Anders dan anders of beter gezegd, precies zoals N&R het wilden. En het was fantastisch, wie weet breng ik je nog op ideeën. ;-) Dus lees snel verder...

 

Dikke tip; doe vooral waar jullie blij van worden, het is jullie dag dus hoe fijn is het als je dan ook zelf bepaald wat je tof vindt en hoe je je dag wilt indelen?! 

Eten aan lange tafels met een select gezelschap, schalen op tafel, Italian diner, een kort fotomoment, buiten ceremonie, bubbels, geen taart, brassband, waarzegster, complimenten & glitter meisjes, dj met lichtshow…Dat moest het worden!! En dat werd het.

 

Believe me, de complete fotogalerij is groot. Er was zoveel moois om vast te leggen. De ongedwongen sfeer, fijne styling, lekker eten, lieve woorden, mooie mensen, leuke kids, emoties, liefde, geluk, het kwam allebei voorbij op deze dag!

 

13 juni 2023 was ik te vinden in Noordwijkerhout, bij Mama. Een toffe locatie gelegenheid op een mooie spot vlakbij water, een groene omgeving met een chille vibe. Een dag die zich grotendeels buiten zou moeten afspelen. En dat lukte. Het was een zonnige dag. Ik trof het bruidspaar op de parking, vlakbij de locatie. Samen met hun 2 kids liepen we richting de locatie. Precies dat was de tijd die er was voor wat foto’s met elkaar. 

 

Bij aankomst op de locatie was er een kort moment voor een borrel en al vrij snel daarna startte het diner. Aan lange tafels, schalen op tafel, parasols en bloemen als decoratie. Heerlijk die ongedwongen sfeer. Een typisch mediterraans tintje kan ik wel zeggen. Tussendoor waren er speeches en na afloop van het diner was het tijd voor Dé huwelijksceremonie.

Ook die was buiten! 

 

Er was gekozen voor een wel heel persoonlijke trouwambtenaar. Een vriendin van de zus van de bruid. Volg je het nog? In ieder geval, deze Babs kende het bruidspaar al heel wat jaren dus hoe persoonlijk wil je het hebben. De ceremonie was prachtig. 

 

Er was zelf nog een vleugje golden hour zichtbaar. Die heb ik natuurlijk geprobeerd ook vast te leggen op beeld. Na afloop werd er geproost met bubbels en…het feest werd geopend met een brassband. Wat een feest, waanzinnig!!! Je snapt, het was lastig om niet te bewegen. Zo'n toffe start van de avond. Er was een waarzegster, ook echt een cool idee, je kon complimenten kaartjes laten schrijven voor elkaar, de glitter dames zorgden voor wat gezellige glitter make up en toffe polaroid foto’s. Toen de DJ de muziek over nam nadat de brassband klaar was, nam ik ook afscheid van het bruidspaar.

 

Er was nog net een mooi shot mogelijk om van de locatie te maken.

In het schemerlicht mét de lichtsnoeren die al licht gaven. 

 

Wat een heerlijk ongedwongen dag was dit. 

Kijk zelf maar! 

 

Een grote shout out voor de onderstaande leveranciers die deze dag mede mogelijk hebben gemaakt:

Locatie: MAMA, Noordwijkerhout

Trouwambtenaar: Noor van der Ploeg 

Fotografie: Fotografie bij Anne-Marie

Brassband: Morefire Brassband

Waarzegster: Inside Out Amy

Performer complimenten kaartjes: HSWRKS, Houseworks entertainment

Performer glitteren & poloraids: HSWRKS, Houseworks entertainment

Reactie schrijven

Commentaren: 0