· 

Personal branding; business shoot, vergroot je zichtbaarheid!

Een start up van je eigen bedrijf, er komt een hoop bij kijken...

Website, vindbaarheid optimaliseren, teksten maken, o'ja inschrijven bij de Kamer van Koophandel, socials aanmaken, content genereren, administratie programma aanschaffen en niet geheel onbelangrijk...Laat jezelf zien aan de de hand van foto's! 

 

Zo gaaf dat ik hier dan ook deel vanuit mag maken. Ik voel ook oprecht mee met zo'n onderneemster, veel dingen zijn nieuw en het is gewoon onwijs spannend om de stap als zzp-er te maken!

 

Wendy had mij benaderd voor een personal branding shoot. Ze wist precies wat ze wilde. Zo fijn vind ik dat en samen met een beetje input van mij "Annie" is het een hele toffe serie geworden. 

 

Vandaag is ze dus officieel gestart en in the air met haar eigen bedrijf. 

Ze is gespecialiseerd in grafisch vormgeven, dtp werk en ze maakt hele toffe kaarten op maat voor bijvoorbeeld een geboorte, huwelijk, of...you name it.

 

Meet Wendy!!!! Check vooral haar insta account even, leuk als je haar gaat volgen @junglesz_studio. Of, check haar website, kan je direct zien welke foto's ik nog meer gemaakt heb. 

 

Wat ik dus persoonlijk heel cool vind is dat Wendy echt de tijd heeft genomen om haar bedrijf achter de schermen helemaal op te zetten. Het klopt gewoon en ze heeft er van te voren goed over nagedacht. 

 

Ik vind dat knap hoor en soms had ik die skills ook wel willen hebben. Bij mij is het af en toe echt zo van; “ik doe maar wat”. Dat gevoel heb ik dan, snap je? Ik weet nog goed dat ik destijds een startte met social media, zette er steeds wat op, niet lettende op de uitstraling of iets en hetzelfde gold voor m’n site.

 

Hup “opeens” was die er. Later pas ging ik denken, hè dat moet anders. Had ik dat niet eerder kunnen bedenken. Nu ben ik zeer content met bovengenoemde punten maar af en toe is het een lastige eigenschap “in het diepe springen”. Maar hè, het hoort wel bij mij! 

 

En nu is het tijd voor taart! Nee hoor, ik wil Wendy via deze weg enorm veel succes wensen met haar bedrijf, je bent een powervrouw.  

All the best!🍀

Reactie schrijven

Commentaren: 0