· 

Buitenplaats Sparrendaal, romantische huwelijksdag in het groen

Geen tijd, druk, time flies…en nog zoveel moois om te delen...Dat moet veranderen! 

 

Waar ik iedere maand graag een reportage voor jullie uitlicht is dat dit jaar helaas niet helemaal gelukt!

 

Met de laatste maanden van het jaar in het vooruitzicht ben ik nog steeds kneiterdruk maar dan nu toch wel weer een blog. Ik ben zo dankbaar en trots voor alle mooie shoots die ik dit afgelopen jaar heb mogen doen, daarom deel ik er graag weer 1 met je. 

 

Trouwen met de liefde van je leven, op een prachtig landgoed, omringd door familie en vrienden, waarbij zelfs de kinderen getuigen mochten zijn van het huwelijk van hun ouders…het was zo mooi! De liefde werd gevierd en hoe. Zelfs de ceremonie werd door een bijzondere trouwambtenaar voltrokken! 

 

Het bruidspaar heeft lang gewacht totdat het eindelijk zover was. 2 keer hebben ze hun dag uitgesteld, dit vanwege alle welbekende beperkingen rondom virus C. Heel spijtig maar hun geduld werd beloond. Op 14 augustus jl. was het eindelijk zover, er kon getrouwd worden.

 

Peter & Nicole hadden een prachtige locatie gekozen, Buitenplaats Sparrendaal in Driebergen. Misschien ken je het wel van het programma, Married at first sight.

We hadden in de ochtend afgesproken want het bruidspaar kleedde zich om op de locatie.

 

Heel fijn, er waren 2 zalen beschikbaar voor het bruidspaar. 1 meisjes kamer en een boys room! Er was een tussendeur aanwezig die ik mooi kon gebruiken zodat ik niets hoefde te missen van het aankleedmoment. 

 

De zon brak door, de gasten druppelden binnen en op het moment dat de huwelijksceremonie startte, klonk er prachtige pianomuziek. Deze werd verzorgd door niemand minder dan Xander de Buisonje. En dat was niet alles, zelfs het huwelijk mocht hij voltrekken.

 

Het was romantisch, een buitenceremonie in het groen met een mooi landgoed als decor. 

 

Kijk zelf maar, je zal het zien…een en al liefde!

 

 

 

Leveranciers die deze bruiloft onvergetelijk hebben gemaakt;

 

Trouwlocatie: Buitenplaats Sparrendaal

Trouwambtenaar: Xander de Buisonje

Jurk: Ladybird

Sweet table: Weber & Weber Supreme Bakery

MUAH: B & R Hair & Make-up expert

Fotografie: Fotografie bij Anne-Marie

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Rianne Kempen (vrijdag, 22 oktober 2021)

    Wat leuk en mooi dat je ons dit laat zien.Ik weet dat je talenten hebt maar dit heb je zeker bijzonder gemaakt.Heel mooi hoor met prachtige mensen!