· 

Mom & Dad to be, zwangerschapsshoot. Tweeling op komst!

Dat mensen bij je terug komen, bijzonder vind ik dat hoor.

 

Wat een eer!!! Ik word weer gevraagd om foto's te maken van een bijzonder moment in iemand z'n leven.

 

We gaan even terug naar 2020...

 

In september 2020 trouwden Sonja & Gert-Jan. Wat een leuk stel, tijdens de eerste gesprekken hadden we direct een fijne klik. 

Het was een hele mooie dag, intiem; met familie en dierbaarste vrienden. Aan het einde van de dag kreeg ik te horen; "Goh, het lijkt net of je bij de familie hoort. Zo leuk hoe je het doet en dat je erbij bent."

Dat is toch het mooiste compliment wat je kan krijgen toch.

 

En toen, juni 2021.

 

Sonja nam contact met mij op, of ze een shoot konden inplannen bij me. Een zwangerschapsshoot. Zo leuk, Sonja is zwanger…van een tweeling. 

 

We spraken af in de duinen, rond zonsondergang want Sonja is dol op mooie luchten. En we troffen het, het was een prachtige avond. Het was ontzettend leuk om Sonja & Gert-Jan weer te zien in deze setting. Het voelde direct weer vertrouwd zeiden ze. En dat was zo!

 

"Je bent nog niet van ons af", was hun reactie toen ik na 2 dagen de preview stuurde…ze waren blij met de foto’s, dat mag duidelijk zijn!

 

Ik kijk er naar uit om de tweeling straks te mogen fotograferen, hoe leuk om deze bijzondere momenten in het leven van iemand anders vast te mogen leggen. 

 

Weet je direct waarom ik zo blij word van fotograferen. ;-)

 

En kijk nou eens hoe mooi, 26 weken zwanger! Een trotse papa en mama to be...

Tot over een paar weekjes, ik kijk er naar uit om Sonja, Gert-Jan en de twins te mogen fotograferen, als een gezin van 4!:-)

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0