· 

Winactie...yeah of mwah...?

Tof of niet...een winactie. Heel eerlijk, ik doe zelf eigenlijk nooit mee met een winactie, de enige prijzen die ik win zijn die van de Postcode loterij. Een lekkere Tony Chocolonely, een theedoos of een blik met ontbijtkoek. Heerlijk hoor en blij mee maar dat was het wel...

En toch had ik onlangs mijn eerste echte winactie online gezet!

Samen met de Babyspa Alphen aan den Rijn had ik een toffe give away bedacht. Ik mocht een fijne float sessie weggeven en verloten onder mijn volgers. 

 

Leuk maar hoe werkt zo'n winactie nu eigenlijk?

Ik had besloten om de actie kort te houden, duidelijke uitleg bij een post, een comment plaatsen waarom je graag wilt winnen, een like geven en voor een extra winkans de post delen en anderen taggen. O'ja en natuurlijk niet geheel onbelangrijk het volgen van mijn insta-pagina en die van de Babyspa. Best wel een klus voor degene die mee wilt doen, dus waarom dan toch die winactie...?

 

Gewoon, soms moet je iets leuks doen voor je volgers, ik vind het leuk om samen te werken met andere ondernemer en daarbij is het goed voor het bereik! Zie het als mond-op-mond reclame, alleen dan online! Mooi toch!

 

En dan, de winactie staat erop, en na 2 dagen mag ik de winnaar bekend maken...maar hoe??

Ik had geen idee, soms doe ik dingen en dan weet ik niet waar ik aan begin. Echt wat voor mij. Gelukkig komt het meestal altijd goed, deze keer dus ook. Online had ik een site gevonden speciaal voor winacties. Daar kon ik de namen invoeren, klik op de knop en de winnaar wordt gekozen!

Ben je net bevallen en wil je eens kennismaken met de babyspa?? Zeker doen, dikke vette aanrader! Het is er zo mooi, rustgevend en voor je kleine newborn is een floatsessie of een massage echt genieten. Een aanwinst voor Alphen aan den Rijn en gelegen in de kinderrijke buurt Kerk & Zanen.

Meer info over de Babyspa vind je hier

 

En weet je wat nu heel cool is, de eigenaresse, Romy, van de Babyspa plaatste ook een winactie online.

 

De prijs? Een fotoshoot van mij. De newbornshoot is gewonnen door een mama to be, in januari verwacht ze een tweeling. Zo cool, echt een soort van bucketlist dingetje hoor. Heb al veel tweelingen mogen fotograferen. Bij een kinderdagverblijf, van de 60 kindjes zaten daar 4! tweelingen bij, onlangs bij een peuterspeelzaal had ik ook een meisjes tweeling voor m'n lens en alweer een tijdje geleden een verjaardagsshoot met 2 stoere boys. 2 kleine baby's heb ik nog niet eerder gefotografeerd, nu al zin in!! Misschien dat ik daar dan wel weer een blog over ga schrijven...;-)

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0