· 

Styled winter wedding bruiloft

 

Hebben jullie trouwplannen en zoek je nog een bijzondere en inspirerende locatie?

Je vindt ze door heel Nederland en ik moet zeggen, ik ken best veel toffe en bijzondere trouwlocaties.

Veel van deze bijzondere locaties heb ik leren kennen toen ik werkte in de evenementenbranche en met mijn ruime ervaring van meer dan 10 jaar werken in deze wereld kan ik wel zeggen dat ik heel wat locaties heb gezien of ken van naam.

Maar…de locatie waar ik laatst was, die kende ik nog niet!

Verscholen tussen de bomen en gelegen in Noord-Holland, in het kleine plaatsje Hauwert ligt Robacher’s Watermolen.

Een sfeervol landhuis met daarbij nog een aantal bijgebouwen, een mooi terras, prachtig water met fontein en als je buiten loopt kom je de meest verrassende romantische plekken tegen.

Kortom een locatie die zeer geschikt is om de liefde te vieren! En ik vond het ook een perfecte locatie voor de tijd van het jaar.

 

Het klinkt misschien raar maar de periode waarin in je trouwt is vaak ook wel bepalend voor de locatie die je uiteindelijk kiest. Als voorbeeld; ik zou niet snel op het strand gaan trouwen in de winter. Ok, dit voorbeeld is misschien iets te voor de hand liggend. Maar wat te denken van deze; de locatie waar ik de winterbruiloft had was erg cosy, veel hout, lichtjes, openhaard. Het doet je direct denken aan een koude winterdag. Wanneer de locatie veel lichte elementen zou bevatten zou dit gevoel heel anders zijn.

Een ander element wat erg belangrijk is bij je huwelijksdag is; kleur. Ik heb hieronder 2 foto gallerijen gemaakt. De foto's zijn gemaakt op dezelfde locatie maar de kleurthema's zijn zo verschillend!

 

Ben heel benieuwd wat je ervan vindt, laat je het hieronder weten in de comments?  

 

Het is nu 4 weken geleden dat ik te gast was bij deze locatie. Robacher’s Watermolen was hét decor voor de styled winter wedding shoot.

Deze shoot was georganiseerd door Joyce van It’s Joymazing. Ondanks dat het 29 november was leek het alsof het al kerst was, veel kaarsen, een haardvuur, mooie bloemen, een Foodtruck van Bus van Zus in kerst-stijl en last but not least…2 prachtige bruidsparen. Samen met nog 9 andere fotografen mochten wij de hele dag mooie beelden schieten. Het was koud, héél koud maar daar hadden de bruidsparen geen last van. Ieder half uur kreeg je een nieuw onderdeel. Je werkte in duo’s. Dat was leuk want zo kon je echt goed samenwerken en ook nog leren van elkaar want als fotograaf ben je nooit uitgeleerd.

Dat is ook direct de reden waarom ik mee deed aan deze styled shoot! De foto’s kan je gebruiken als portfolio materiaal. Je kan ze plaatsen op social media of gebruiken in je brochure. Nog een reden waarom ik meedeed aan deze georganiseerde dag was omdat ik nog geen beeldmateriaal had van een winterbruiloft.

Het is belangrijk om ook dat materiaal te hebben, want als je laat zien aan de buitenwereld dat je ook winterbruiloften fotografeert, trek je juist ook de bruidsparen aan die in de winter willen trouwen. Wel is het zo dat de meeste bruidsparen  toch kiezen voor het voorjaar, zomer of het najaar.

Maar men….trouwen in de winter is zo romantisch en tof! Dus, zoek je nog een fotograaf voor je bruiloft in de winter…I’m all yours! 😉

 

Trouwens, de andere jaargetijden vind ik ook fijn hoor. Trouwen is gewoon gaaf!

Misschien ben je wel ten huwelijk gevraagd deze kerst. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor het fotograferen van je bruiloft? Ik hoor het graag.

Voor nu...check alle mooie beelden die ik heb gemaakt! Zoals eerder al gezegd heb ik er 2 series van gemaakt. Winter wedding met een touch of Red & Ice blue love, winter bruiloft.

Liefs, Anne-Marie

P.S...een mega shout out naar de mensen die deze dag tot een succes hebben gemaakt!

Special thanks to:

Weddingplanner: It’s JoyMazing

Taart: Cake queen Agnes

MUAH: Anne-Britt Posma & Kirsten Posma 

Babs: Marianne Brom 

Bloemen: Blooming moments

Foodtruck: Bus van zus

Ringen: Rings of Love- Trouwringen Thuis 

Sieraden en jurk: Yalisa’s bruidsmode

Pak: Darecustomsuits.nl

Stationery: Leintjes.nl

 

Locatie: Landgoed Robacher’s watermolen 

 

Modellen: 

Nora & Bler        

Rosalien & Stijn

Winter bruiloft met een touch of red

ice blue love, winter bruiloft

Reactie schrijven

Commentaren: 2
  • #1

    Frank Fakkel (dinsdag, 29 december 2020 18:57)

    Geweldig om te zien hoe jij jezelf blijft ontwikkelen als fotograaf! Trots op je!❤️

  • #2

    Rianne Kempen (dinsdag, 29 december 2020 19:28)

    Je moeder is trots op je hoe je het allemaal doet en wat je bereikt hebt met de fotografie!Het is een passie waar je je helemaal voor geeft en dat geeft mooie resultaten!