· 

"In the spotlights" Buiten huwelijk in september!

 

 Stel je voor...een zomers huwelijk met buiten ceremonie, eten aan lange tafels en fotoshoot tijdens golden hour. En dat gewoon in Leiderdorp. Gewoon in Zuid-Holland. Waanzinnig toch!

 

Ik neem je mee…Het was een prachtige dag in september en alles klopte. Een fijne ontspannen sfeer, mooi bruidspaar, 2 lieve kids, feestelijk aangeklede gasten, 2 wedding planners die alles top hadden georganiseerd, mooie decoratie, een enthousiaste videograaf, kekke trouwauto, waanzinnige buitenlocatie, de zon die scheen en…heel veel liefde!

 

De dag begon bij het bruidspaar thuis. Het huis was niet te missen, de vlag hing uit en de trouwauto stond op de oprit! Het aankleedmoment vind ik altijd erg leuk, het is de start van een verhaal. De bruid verbleef boven, de bruidegom beneden. Een bewuste keuze en heel relaxed op deze manier. Hun 2 dochters liepen van boven naar beneden en vice versa. Een bevriend stel was er om te helpen met hand- en spandiensten.

 

De first look stond gepland in de tuin. Het was mooi en intiem. Veel tijd voor een fotoreportage was er niet maar de tijd die we hadden is goed benut. Dus na de first look reden we eerst naar een buitenlocatie om wat foto’s te maken. Het bruidspaar werd uitgezwaaid door buren en bekenden. Het leek wel of de hele straat was uitgelopen!

 

Na het fotomoment werd het bruidspaar uitbundig onthaalt door vrienden en familie. De Brasserie Meelfabriek De Zijlstroom in Leiderdorp was de locatie waar ze de dag gingen vieren. Gestart werd met…de huwelijksceremonie. De trouwambtenaar, een naamgenoot van mij, Annemarie, voltrok de ceremonie op een heel mooi plekje, onder een flextent. Alle details klopten. De geloften waren mooi, de kids werden erbij betrokken en er was zelfs “maxima traan” (zie foto's!). Heerlijk om dat soort details vast te leggen.

 

Al dansend verliet het bruidspaar de ceremonie. Daarna kwamen er felicitaties, werd er getoost en de taart werd aangesneden. Vervolgens werd er geborreld. Het diner vond plaats aan mooi gedekte lange tafels. Alsof je je in Italië waande, met mooi weer en heerlijk eten. Gelukkig was er ook nog tijd om wat mooie beelden te maken tijdens Golden hour.

 

Het feest was binnen. Met een heuse flashmob werd het feest gestart. De DJ wist er direct een goed feest van te maken. Na de opening zat mijn tijd erop. Met een hart vol geluk en SD kaartjes vol liefde ging ik naar huis!

 

Op een preview hoefde het bruidspaar niet lang te wachten, binnen 5 dagen hadden ze hun persoonlijke galerij in hun mailbox.

 

Voor het album kozen ze een mooi dik album met extra veel foto’s. Op de voorkant kozen zij voor een tekst en de trouwdatum.

En die tekst zegt denk ik wel genoeg over de hele dag…

" All of me loves all of you" .

 

Dankbaar dat ik deze mooie dag voor hen mocht vastleggen. Herinneringen vastleggen is het mooiste wat er is! Trouwfotografie, wat een heerlijk en fijne energie krijg ik daarvan!

 

Met dank aan alle leveranciers die deze dag mogelijk hebben gemaakt.

Wedding planner: Done by Dien 

Wedding planner: Simply perfect weddings

Fotografie: Fotografie bij Anne-Marie

Videograaf: Paul Helwig Trouwfilms

Locatie: Brasserie Meelfabriek De Zijlstroom, Leiderdorp

Trouwambtenaar: Annemarie Trouwt

DJ: Joost Vetter

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0