Uitgelichte fotoshoots · 15. augustus 2023
Festival wedding, yeah baby!
Geen aankleedmoment, geen first look, geen uitgebreide trouwreportage. Anders dan anders of beter gezegd, precies zoals N&R het wilden. En het was fantastisch, wie weet breng ik je nog op ideeën. ;-)
Uitgelichte fotoshoots · 06. juli 2023
Loeiende koeien tijdens de huwelijksceremonie en trouwreportage in het stro! Romantischer wordt het niet. Boerderij De Deel in Nieuwerbrug a/d Rijn was hét decor voor het liefdesverhaal van Anne & Nick. In mei gaven zij elkaar het Ja-woord. Een intieme huwelijksdag met vrienden en familie, precies zoals zij voor ogen hadden. Ik neem je mee naar deze dag...
Uitgelichte fotoshoots · 17. mei 2023
Schoolfotografie moet een feestje zijn!
Heb jij goede herinneringen aan de schoolfotograaf?Van vroeger of misschien heb je nu zelf kinderen en denk je iedere keer als de schoolfoto's weer binnen zijn ja...ach is dit het...? Schoolfotografie is een tijdrovende klus maar moet voor ieder kind wel een feestje zijn!
Uitgelichte fotoshoots · 01. februari 2023
"In the spotlights" Buiten huwelijk in september!
Ik neem je mee naar september 2022…Het was een prachtige dag in september en alles klopte. Een fijne ontspannen sfeer, mooi bruidspaar, 2 lieve kids, feestelijk aangeklede gasten, een weddingplanner die alles top had georganiseerd, mooie decoratie, een enthousiaste videograaf, kekke trouwauto, waanzinnige buitenlocatie, de zon die scheen en…heel veel liefde!
Uitgelichte fotoshoots · 04. juni 2022
Hoe bereid je je voor op een gezinsshoot?
De tijd vliegt, je maakt leuke uitstapjes met elkaar, doet gezellige dingen en van al die activiteiten maak je foto's. Vaak worden die met een telefoon gemaakt waar vervolgens niets meer mee gebeurd. Een gezinsshoot is een uitgelezen kans om mooie herinneringen te maken met elkaar. Je maakt een wandeling, hebt plezier met elkaar en je laat jezelf ontzorgen. Klinkt als een top idee toch?
Uitgelichte fotoshoots · 26. januari 2022
Boost je portfolio!
De winter is dé perfecte periode om aan je bedrijf te werken. Want ook al staat je bedrijf, er is altijd ruimte voor verbetering. En hoe kan je dat beter doen dan dit...fotograferen en netwerken in 1! Lees je mee hoe mijn dag er uit zag...?
Uitgelichte fotoshoots · 09. november 2021
Mom & Dad to be, zwangerschapsshoot. Tweeling op komst!
Het vastleggen van herinneringen, dat is iets wat ik het liefste doe. En als ik dan ook nog eens terug mag komen bij mensen waar ik al eerder foto's heb gemaakt...Dat blijft bijzonder. Deze keer een zwangerschapsshoot die ik graag uit licht!
Uitgelichte fotoshoots · 21. oktober 2021
Buitenplaats Sparrendaal, romantische huwelijksdag in het groen
Romantisch trouwen in het groen op een prachtig landgoed, Buitenplaats Sparrendaal in Driebergen. Een en al liefde en een huwelijksceremonie met een bijzondere trouwambtenaar!
Uitgelichte fotoshoots · 16. april 2021
Golden hour shoot...magie ten top!
Nu hoor ik je denken, een wat voor shoot...? Golden hour, staat omschreven op Wikipedia als; Het gouden hour, ook wel magische uur genoemd is een term uit de fotografie, die de korte periode na zonsopgang of voor zonsondergang aangeeft, waarin er meer indirect zonlicht is, waardoor het licht meer rood en zachter is. Omdat de zon aan de horizon staat, gaat het licht een langere afstand door de atmosfeer. Het blauwe licht wordt hierdoor meer verstrooid, waardoor het rode licht relatief meer...
Uitgelichte fotoshoots · 29. december 2020
Styled winter wedding bruiloft
Hebben jullie trouwplannen en zoek je nog een bijzondere en inspirerende locatie? Je vindt ze door heel Nederland en ik moet zeggen, ik ken best veel toffe en bijzondere trouwlocaties. Veel van deze bijzondere locaties heb ik leren kennen toen ik werkte in de evenementenbranche en met mijn ruime ervaring van meer dan 10 jaar werken in deze wereld kan ik wel zeggen dat ik heel wat locaties heb gezien of ken van naam.

Meer weergeven